
Kam dnes na oslavu Valentýna? Do Vlastivědného muzea
Přijďte se zamilovat do muzea! Nebo si mezi exponáty vyznat lásku! Vlastivědné muzeum v Olomouci…
foto: Archiv redakce
01. 06. 2020 - 15:00
11. květen, to je datum, které si milovníci kvalitní gastronomie určitě zapamatují. Právě v tento den, kdy přišla další vlna rozvolnění „koronarestrikcí“, byl Olomoučanům představen nový projekt s názvem Maso v housce. Stojí za ním tým Lobster Restaurant, zejména dvojice František Pospíšil, šéfkuchař a vedoucí kuchyně Lukáš Vrba. Mimochodem, oba dávní absolventi jesenické Hotelové školy Vincenze Priessnitze. Krásný příklad toho, jak se absolventi z našeho kraje nejprve vydali do světa, získali zkušenosti a ty teď opět předávají dále v regionu. Donedávna zejména pod vlajkou restaurace Lobster, nyní i s novým projektem.
Přijďte se zamilovat do muzea! Nebo si mezi exponáty vyznat lásku! Vlastivědné muzeum v Olomouci…
Chystáte se s batohem na dálkový přechod republiky po trase Via Czechia nebo Stezka Českem? Pokud…
Olomouc - Po zimní přestávce se dnes otvírají sbírkové skleníky v olomouckých Smetanových sadech.…
Olomouc - Populární venkovní areál letního kina v centru Olomouce po změně provozovatelů opět…
Olomouc ztratila jednoho z největších znalců svých lokálních dějin, zasvěceného průvodce a…
Tradiční charitativní akce v Jeseníku na Masarykově náměstí byla loni v adventním čase opět úspěšná…