Zemřel Vilém Švec, skvělý znalec a popularizátor Olomouce
Olomouc ztratila jednoho z největších znalců svých lokálních dějin, zasvěceného průvodce a…
09. 04. 2019 - 07:00
Bojujete s časem a potřebujete udělat rychlou a výživnou snídani? Pak jsou různé druhy ovesných kaší tím pravým pro vás. Snídejte s Večerníkem!
Na přípravu této ovesné kaše budete potřebovat 60 gramů jemně drcených ovesných vloček, čtvrt litru mléka, 10 gramů pudinkového prášku, cukr a ovoce podle vlastní chuti, od jahod, banánů, broskví nebo třeba rozinek.
A jak na to? Nejprve dáme vařit oslazené mléko, počkáme, až se nám cukr rozpustí a vsypeme ovesné vločky. Přidáme pudinkový prášek a mícháme. Necháme projít varem, ve chvíli, kdy je kaše hutná podle našich představ, odstavíme a máme hotovo.
A jeden tip na závěr. Místo pudinku můžete použít kakao, pak je skvělá s banány!
-lub-
Olomouc ztratila jednoho z největších znalců svých lokálních dějin, zasvěceného průvodce a…
Tradiční charitativní akce v Jeseníku na Masarykově náměstí byla loni v adventním čase opět úspěšná…
Olomouc – Cynismus lidí nezná míry. O víkendu někdo vyhodil v krabici na mráz čerstvě narozená…
Významný olomoucký politik a právník Milan Feranec (*18. 1. 1964) zemřel po dlouhé vážné nemoci v…
Olomouc - Od pátku do neděle se koná sedmý ročník celonárodního sčítání ptáků s názvem Ptačí…
Šumperk – S obrovským zájmem se setkala akce se slevovými vouchery na pobyty v Jeseníkách, které v…