Zde může být vaše reklama.

Otočili vývoj zápasu Fotbalisté SK Sigma porazili v přípravě Prostějov

Fotbalisté SK Sigma porazili v přípravě Prostějov

foto: Petr Pelíšek

25. 03. 2021 - 17:44

Na právě probíhající reprezentační přestávku si fotbalisté SK Sigma Olomouc sjednali dvě přípravná utkání. V prvním z nich dnes doma na tréninkovém hřišti číslo 2 Androva sportovního areálu porazili druholigový Prostějov. Druhý duel budou hrát zítra od 11.00 ve Zlíně.

Sigma poslala do hry deset členů prvoligového kádru, které doplnil defenzivní záložník Grygar z béčka. A do vedení šla v 15. minutě, když se po rohovém kopu krásně trefil Štěrba. Ale hosté do pauzy otočili stav. Nejprve ve 30. minutě srovnal Píchal. A pak gólem do šatny dal na dva jedna pro Prostějov Zlatohlávek. Po přestávce bylo několik šancí na obou stranách, ovšem branky už dávala jenom Sigma. V 57. minutě po rohovém kopu vyrovnal na 2:2 Zifčák. A v 71. minutě se prosadil individuálně Nešpor.

„Přátelská utkání jsme během reprezentační pauzy naplánovali proto, že nás v nejbližší době čeká náročnější program a chceme, aby hráči byli v zápřahu. Chtěli jsme také zatížit ty hráče z kádru, kteří mají menší herní praxi. Mužstvo jsme rozdělili na dvě skupiny, zítra ve Zlíně si zahraje ta druhá,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal pro klubový web.

SK Sigma Olomouc – 1. SK Prostějov 3:2 (1:2)

Branky: 15. Štěrba, 57. Zifčák, 71. Nešpor – 30. Píchal, 45. Zlatohlávek. Rozhodčí: Křepský – Antoníček, Lakomý. Hráno bez diváků.

SK Sigma: Trefil (46. Stoppen) – Látal, Štěrba, Poulolo, Hála (39. M. Galus) – Zahradníček, Slaměna, Grygar (46. Hadaš), Daněk, Zifčák (70. Fiala) – Nešpor (80. Piňa Mujica). Trenér Radoslav Látal.

Další články