Zde může být vaše reklama.

Zase zaduní mantinely Moru čeká první zápas přípravy, doma s Hradcem

Moru čeká první zápas přípravy, doma s Hradcem

foto: Petr Pelíšek

03. 08. 2020 - 13:00

Fanouškům HC Olomouc už končí nudná pasáž roku. Na olomouckém zimáku už je nějaký ten týden led, nyní konečně dojde i na přípravný hokej. Mora vstoupí do přípravy domácím zápasem letního poháru proti Hradci Králové, hraje se první srpnové úterý od 17.00.

„Upřednostníme hráče, které chceme vidět. To znamená mladé, které budeme kombinovat se staršími. Takže noví a mladí kluci dostanou dostatek prostoru, aby se mohli ukázat. O tom ta příprava také je. Hlavní je, že chceme vidět u mladých progres,“ řekl pro klubový web trenér HC Olomouc Zdeněk Moták. Hanáci už se na letní pohár těší. „Budou to přípravná utkání, i když součástí poháru. Je to fajn, že se budeme setkávat s týmy z extraligy, bude to kvalitní příprava s kvalitními mužstvy,“ uvedl Moták.

Vzhledem k aktuálním nařízením platným k dnešnímu dni půjde do volného prodeje pouze omezený počet vstupenek na sezení (pozn. red.: vstupenky na stání nebudou k dispozici). Cena vstupenek do všech přístupných sektorů bude jednotná ve výši 100,- Kč. Prodej vstupenek bude probíhat pouze v den utkání, a to od 15:00 na pokladnách zimního stadionu.

Program přípravy HC Olomouc
Úterý 4. srpna: HC Olomouc – Hradec Králové (17.00)
Čtvrtek 6. srpna: Pardubice – HC Olomouc (18.00)
Úterý 11. srpna: Kometa Brno – HC Olomouc (18.00)
Čtvrtek 13. srpna: HC Olomouc – Kometa Brno (17.00)
Úterý 18. srpna: Hradec Králové – HC Olomouc (18.00)
Čtvrtek 20. srpna: HC Olomouc – Pardubice (17.00)

Další články