Fashion Glam Olomouc

Jsou v přípravě Repre U 19 vodních pólistů se chystá na šampionát

Repre U 19 vodních pólistů se chystá na šampionát

foto: archiv redakce

11. 07. 2024 - 14:56

Reprezentace U 19 vodních pólistů se začala pilně připravovat na vrchol letošní sezóny, kterým ude mistrovství Evropy. Šampionát kategorie U19 se uskuteční v bulharském Burgasu 1 až 7. září.

V červenci a srpnu se každý pátek, sobotu a neděli připravuje národní tým v bazénech po celé České republice. Do olomouckého bazénu zavítá dvakrát, a to v rámci fyzické přípravy.

Součástí reprezentace je i olomoucký brankář Vojtěch Procházka, asistentem trenéra je Jiří Dittmer. Dále je v mužstvu i odchovanec olomouckého vodního póla Filip Dittmer, nyní hájící barvy klubu KVP Nováky na Slovensku.

Realizační tým Kostelník, Dittmer, Šlechta připravili nesmírně náročnou přípravu, bez které nebylo možné důstojně reprezentovat na evropském šampionátu. „Cíl je jasný, postoupit ze skupiny, ve které se náš tým střetne s domácím Bulharskem, Slovinskem a Rumunskem. Chtěli bychom poděkovat Sigmě Olomouc za možnost využití umělky k suché přípravě, Martinovi Kočířovi a jeho Fit-ku a v neposlední řadě tiskárně FGP panu Kyjevskému,“ říká asistent trenéra Jiří Dittmer.

Další články