Zde může být vaše reklama.

Otočili po přestávce Sady spláchly Strání

Sady spláchly Strání

foto: Petr Pelíšek

21. 05. 2022 - 20:01

Ve třiadvacátém kole divizní skupiny E si fotbalisté FK Nové Sady poradili doma se Stráním. Po první půlce sice prohrávali, ale pak soupeře rozdrtili.

Zápas pro domácí nezačal dobře. V 10. minutě si dali vlastní branku, prohrávali a to je trošku rozhodilo. Do konce první půlky se pak Sady nějak nemohly dostat do potřebného tempa. Což bylo ve druhém poločase jinak. V 50. minutě srovnal po centru Ruse Drábek. A po hodině hry už Hanáci vedli. První střelu Kucharčuka ještě brankář kryl dobrým zákrokem, ale na jeho dorážku hlavou už neměl. Pak měly Novosady několik vyložených šancí, ale na definitivu výsledku si musely ještě počkat. Až do poslední desetiminutovky. A pak to byl uragán. Postupně se trefili Kucharčuk, Lužný a Rus, a nakonec z toho byla jednoznačná výhra.

FK Nové Sady – Strání 5:1 (0:1)

Branky: 60. a 80. Kucharčuk, 50. Drábek, 87. Lužný, 90+3 Rus - 10. vlastní Opatřil. Rozhodčí: Lukašík – Fryč, Čampišová. ŽK: Leskovjan. Diváci: 394.

Nové Sady: Kofroň – Hirsch, Krátký, Popelka, Opatřil (87. Dokoupil)– Sobek (67. Marčík), Fládr (80. Bláha), Rus, Ždánský (87. Košůtek)– Kucharčuk, Drábek (80. Lužný). Trenér Rostislav Sobek.

Další články