Zde může být vaše reklama.

Příprava pokračuje Sigma hraje další přátelák, v Rakvicích s Trnavou

Sigma hraje další přátelák, v Rakvicích s Trnavou

foto: Petr Pelíšek

31. 07. 2020 - 14:03

Fotbalisté SK Sigma Olomouc mají první srpnový den na programu druhý přípravný zápas chystání na nový soutěžní ročník. Budou ho hrát venku, na jihu Morava v Rakvicích, za soupeře mají slovenský Spartak Trnava. A půjde o trošku nerovný souboj. Zatímco Hanáci budou mít v nohách perný týden kondiční přípravy, pro jejich soupeře už půjde o generálku na sezonu.

„Teď dostanou zabrat. Za ten první týden už jsou rozdýchaní, před tím měli individuální tréninky doma. Nyní už pojedeme naostro. Ani moc nebereme ohledy na ta utkání, v sobotu na Trnavu půjdeme po velké zátěži. Ale jinak to nejde, to je snad jediný týden, kdy můžeme takto trénovat,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal na startu druhého týdne přípravy. „Trnava má zápas jako generálku na ligu, bude to pro nás těžké. Pojedeme k utkání unavení. V příštím týdnu už to bude herní, ale teď jsme ještě potřebovali potrénovat,“ podotkl Látal.

V olomoucké sestavě budou chybět dva hráči. Zraněný je stoper Jan Štěrba, po zranění záložník Radek Látal, který už se vrací do přípravy, ale přípraven k utkání ještě nebude. Ve středu doma proti Rosicím chyběl i záložník Mojmír Chytil, ale ten měl jen lehčí potíže a měl by být k zápasu připraven.

Utkání SK Sigma Olomouc versus Spartak Trnava se hraje v sobotu 1. srpna v Rakvicích (17.00).

Další články