Zde může být vaše reklama.

Zimní příprava Sigma poletí na Maltu, bude tam hrát turnaj

Sigma poletí na Maltu, bude tam hrát turnaj

foto: Petr Pelíšek

11. 12. 2020 - 14:40

Fotbalisté SK Sigma Olomouc část zimní přípravy absolvují na Maltě. Do teplých krajin se Hanáci vypravují tradičně, herně se soustředili v minulosti na Kypru, v posledních letech v Turecku. V této sezoně vyrazí poprvé na Maltu, budou tam startovat na Tipsport Cupu. Klub o tom zatím neinformoval, ale je to zřejmě z tiskové zprávy Tipsportu, který zimní přípravu pro fotbalové kluby pořádá již tradičně, také z klubových webů dalších účastníků.

Sigma by měla být na Maltě od 4. do 10. ledna, přesně v takových termínech tam budou FC Zbrojovka Brno a FC Spartak Trnava, kteří se turnaje rovněž zúčastní. Čtvrtým členem by měl být zatím utajený rakouský prvoligový celek.

Týmy budou vzhledem k opatřením pod přísným dohledem, testy na koronavirus absolvují před odletem, po přistání na Maltě i před návrtem domů, dopravovat se budou leteckými speciály. Každý mančaft odehraje dvě utkání, nejprve podle losu mezi sebou, pak o 3. místo a finále. Během turnaje budou účastníci v „bublině“ tvořené hotelovým zařízením a sportovišti

Jarní fáze FORTUNA:LIGY bude začínat třetí lednový víkend, SK Sigma Olomouc ji odstartuje zápase v Praze proti Slavii.

Další články