Fashion Glam Olomouc

HÁDALY SE JAK SANĚ Sousedka štěkala a vrčela. Neshody řešili strážníci

Sousedka štěkala a vrčela. Neshody řešili strážníci

foto: pixabay.com

05. 07. 2024 - 08:48

Prostějov – Neobvyklý případ neshod v jednom bytovém domě v Prostějově řešili ve středu tamní strážníci. Obrátila se na ně šedesátiletá žena, že na ni její sousedka štěká a vrčí, což ji hluboce urazilo. Městští policisté pak na místě zjistili, že mezi oznamovatelkou a její pětačtyřicetiletou sousedkou panuje dlouhodobé napětí, které často ústí v hádky.

 

Ženy se ten den potkaly na chodbě domu, když šla starší z nich venčit psa. „Na sousedku, která procházela okolo ní, zaštěkal její pes a na to pětačtyřicetiletá žena reagovala tak, že začala také štěkat a vrčet jako pes. Oznamovatelce nadávala a při tom jí tykala, což se starší ženě nelíbilo,“ popsala situaci mluvčí prostějovských strážníků Tereza Greplová.

Policisté zjistili, že obě ženy mezi sebou mají dlouhodobé problémy. Mladší z nich hlídce řekla, že v minulosti chtěla několikrát přistoupit do výtahu k oznamovatelce, ta jí začala vystrkovat s tím, že chce jet sama, a slovně jí urážela. Dále uvedla, že šedesátnice má problémy i s ostatními sousedy. V přítomnosti hlídky šedesátiletá žena zvyšovala hlas a pokřikovala na mladší sousedku. Nabídku ke smíru odmítla.  Obě ženy jsou svým jednáním podezřelé z přestupku proti občanskému soužití. Celou záležitost projedná příslušný správní orgán.

Další články