Zde může být vaše reklama.

Stalo se minulý týden Policisté pátrají po řidiči, který srazil cyklistu

Policisté pátrají po řidiči, který srazil cyklistu

20. 06. 2019 - 13:43

Policisté Dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se stala ve středu 12. června, kolem 15:30 hodin na ulici Táboritů v Olomouci, části Bělidla.    

"Z prvotního šetření vyplývá, že nezjištěný řidič nezjištěného vozidla - mělo se jednat o osobnívozidlo černé barvy, ve vozidle měli být dva muži středního věku, na ulici Táboritů, ve směru jízdy od ulice Matěje z Janova, na ulici Táboritů, v křižovatce s ulicí Beneše Třebízského, která není rozlišená dopravním značením, pravděpodobně nedal přednost zprava jedoucímu čtrnáctiletému cyklistovi. Došlo k nárazu přední části neznámého vozidla do levé přední části jízdního kola cyklisty.  Ten upadl na zem a způsobil si zranění, s nímž musel vyhledat lékařské ošetření. Po střetu a krátké komunikaci mezi řidiči vozidlo z místa odjelo, aniž by byla nehoda nahlášena na policii.  Oznámení o nehodě jsme přijali dodatečně, dne 14. června," uvedla mluvčí policie Irena Urbánková.

Svědci, kteří nehodu viděli, případně řidiči, kteří kolem místa nehody projížděli a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu objasnění a sdělit informace a poznatky jak k řidiči, tak i vozidlu, ať prosím, kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na tel. 974 766 251, 974 766 573, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Další články